Kaustinen

Pedagogisesti kestävät laite- ja ohjelmistoratkaisut opetuksessa

Hankkeen tavoitteena on luoda pedagogisesti hyväksytty ja jatkuvasti kehittyvä malli yleissivistävien koulujen ohjelmisto- ja laiteympäristöistä. Mallia jäsennetään oppijan näkökulmasta elinikäisen oppimisen portfoliona sekä tulevaisuuden oppimisen tilana. Tavoitteena on myös luoda yleissivistävien koulujen opettajille riittävä ymmärrys tietoteknisten laitteiden ja ohjelmistojen pedagogisesta merkityksestä sekä madaltaa heidän kynnystään ottaa uutta tekniikkaa käyttöön omassa opetuksessaan. Malli luodaan hankkeessa koordinoitavien kehittämishankkeiden, muun verkostoinnin, tiedonkeruun ja tutkimuksen sekä tieteellisen suunnittelun ja mallinnuksen avulla.

Hankkeen aikana järjestetään erilaisia tilaisuuksia osaamisen ja kokemusten vaihtamiseksi hanketoimijoiden kesken. Hankkeessa tuotettu tietous asetetaan kaikkien koulujen saataville verkkoon. Lisäksi hankkeen etenemisestä ja tuloksista viestitään avoimesti koko toteutuksen ajan.

Yhteistyö

Kaustisen musiikkilukion rehtori Taina Lehtonen toimii hankkeen yhdyshenkilönä ja musiikkilukion opettajat ja opiskelijat osallistuvat aktiivisesti hankkeen toteuttamiseen. Yhteistyökumppanina hankkeen toteuttamisessa toimii Jyväskylän yliopiston Agora Center.

Toimijat

Taina Lehtonen
Hankkeen vastaava hallinnoija

taina.lehtonen@kaustinen.fi

puh. 040 5561783

 

Kaustisen musiikkilukio

Agora CenterJyväskylän yliopisto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s