OTE-hankkeen joutsenlaulu – eli mitä on vielä tulossa ja mistä tämä kaikki jatkossa löytyy

ote_tytto3

Vaikka OTE-hankkeen toiminta päättyi vuoden vaihteessa, olemme pitäneet itsemme kiireisinä viimeistellen hankkeen tuotoksia sekä niiden raportointia ja säilytystä. Alkuvuodesta julkaisimme selvitykset 1:1 pedagogiikasta sekä Opekasta saaduista tuloksista. Maaliskuun aikana on tulossa on päivitetty versio Office 365  ja Google apps for education –pilvipalvelujen vertailusta.  OTE-hankkeen videosarja taas tulee saamaan päätösosansa aiheenaan Tampereen Mediakoulun toiminta. Pisteeksi i:n päälle olemme valmistelemassa artikkelia teknologiaa hyödyntävistä opetuskäytänteistä Kasvatus-lehdessä julkaistavaksi.

Blogin päivitys ja ylläpito päättyy tähän, mutta tänne kertynyt aineisto on koottu aktiivisesti ylläpidetyille sivuille TVT-portaaliin ja Tulevaisuudenkoulu.net-sivulle. TVT-portaali on Tampereen seudun ylläpitämä sivusto tvt:n opetuskäytön tueksi. OTE-hankkeesta sinne on poimittu selvitykset, julkaisut ja videot, sekä paljon hyviä käytänteitä kehittämishankkeilta. Kaustisen kunnan Tulevaisuudenkoulu.net-sivulta taas löydät vinkkejä ja videota teknologian käytöstä, minkä lisäksi sinne tullaan linkittämään koordinointihankkeissa syntyneitä tuloksia ja selvityksiä.

Vielä viimeiset kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille ja hankkeen seuraajille. On ollut hienoa olla mukana kehittämässä laitteiden ja ohjelmistojen opetuskäyttöä kouluissa. Kiitos myös kaikille kehittämishankkeille rohkeasta ideoinnista ja kokemusten jakamisesta!

Puhtia ja intoa kehittämistyöhön jatkossakin toivottaa OTE-väki,

eli Heidi, Suvi, Leena ja Taina

Tietoja thheidi

Tampereen OTE-hankkeen projektikoordinaattori
Kategoria(t): Laitteet ja ohjelmistot (OTE). Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s