Joulun hengähdystauko ennen vuoden 2013 uusia tuulia

joulukortti2013Vuosi 2012 päättyy pakkasten merkeissä ja on hyvä reflektoida kulunutta vuotta ennen tietokoneen sammuttamista. OTE-hankkeessa on ehtinyt tapahtua paljon: uusia tuulia, uusia hankkeita, uusia henkilöjä,  laakereilla ei ole ehditty lepäämään. Päällimmäisenä mieleen on jäänyt hyvät yhteistyökumppanit, joiden kanssa on järjestetty tapahtumia, koulutuksia ja kiertueita, pohditttu yhteisesti tvt-asioita ja juonittu uusia strategioita 🙂

Opetusteknologiassa on näkyvissä jonkinlainen arkipäiväistyminen tekniikan opetuskäytössä. Hyvin erityyppiset omat laitteet ovat yleistyneet niin kouluissa kuin vapaa-ajalla sekä niiden innovatiivinen käyttö on tehnyt teknologian käytöstämme henkilökohtaista ja jossain määrin oman persoonallisuuden esiintuomisen välineen. Toisaalta persoonallisuuden korostaminen näkyy myös toisessa ääripäässä, eli konkreettista, ei-virtuaalista ja käsillätekemistä, jne. arvostetaan ja toisaalta tätä vaaditaan myös enemmän modernisuuden rinnalle.

Millä mielellä ensi vuoteen? OTE-hankkeessa pyritään keskittymään valtavirtaistamiseen ja osoittamaan, miten teknologian käyttö on arkea ja mahdollista kenelle tahansa niin pienin kuin isoin panostuksin. Tähän tähdätään tuomalla esimerkkejä, joista voi ottaa mallia, ja toisaalta autetaan tarkastelemaan omaa ympäristöä kokonaisuutena, jotka voidaan huomata, mitä kukin voi tehdä oman ympäristönsä eteen.

Näillä mietteillä pyhiä viettämään ja keräämään intoa ensi vuoteen! Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja rauhaisaa joulua!

Terveisin Raisa OTE-tiimin puolesta!

Mainokset
Kategoria(t): Laitteet ja ohjelmistot (OTE). Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s