TeknoEmon esittelyseminaari 19.11.2011 onnistui ja se vastasi kysyntään

TeknoEmon kehittämistyö ja musiikkiteknologiset opetuskäytännöt tulivat tutuksi 32 innostuneelle osallistujille. Osallistumismäärä yllätti EMOn teknotiimin – kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan. Pitkin Suomea -mm. Joensuu, Vaasa, Imatra – osallistuneet opettajat ja rehtorit edustivat 25 musiikkiopistoa ja konservatoriota.

Osallistujat saivat vinkkejä kuuden tunnin aikana musiikkiteknologialuokan rakentamiseksi, apua oman musiikinteknologian opetuksen suunnitteluun ja saivat ideoita, kuinka keyboardeja ja Smartboardia voidaan käyttää musiikin perusteiden opetuksessa.

Teuvo Lampinen kertoi musiikkiteknologialuokan rakentamisesta ja esitteli TeknoEmon studion, kaluston, laitteet ja käytössä olevat ohjelmistot.

Hän esitteli myös EMOn musiikkiteknologian opetuskäytäntöjä, mm. hyväksi havaittuja käytänteitä oppilaiden opetuksen ja opettajien ohjauksen järjestämisessä.

Susanna Ertolahti-Mertanen ja Marja Saarela esittelivät musiikin perusteiden luokan kalustoja ja laitteita. He esittelivät keyboardien käyttöä opetuksessa sekä perus- että musiikkiopistotasolla. Susanna esitteli Smarboardin käytön mahdollisuuksia omien kokemustensa pohjalta

TeknoEmo-hanke esittelypäivän myötä on onnistunut levittämään teknotietoutta musiikinopetuksessa ja sai teknokipinän muissakin musiikkioppilaitoksissa.

Osallistujien palautteita:

”Päivä auttoi hahmottamaan musiikkiteknologian käytäntöjä Emossa ja sitä mikä on tärkeää huomioida kun opetusta suunnitellaan ja toteutetaan”

”EMOn Mupe-osaaminen ja teknologian käyttö opetuksessa rohkaisee meillä musiikkiteknologian lisäksi mupe-opetuksen kehittämiseen”

 

Mainokset
Kategoria(t): Laitteet ja ohjelmistot (OTE). Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s