Kursio EduKemix-maailmaan

Hyppäsin (Tampereen koordinaattori) maanantaiyönä VR:n matkaan ja elämysmatkailin makuuvaunussa Kemiin tutustumaan EduKemix-hankkeeseen. Kemissä oli kaunista eikä lainkaan niin kylmä kuin Tampereella 🙂

Kemissä opetustoimi on siirtynyt kokonaan käyttämään Linux-ympäristöä ja -päätteitä, ja tätä tukien tässä hankkeessa on tarkoituksena selvitellä, mitkä oppimisympäristöratkaisut soveltuvat parhaiten tässä käyttöympäristössä. Selvityksen alla on eri avoimen lähdekoodin sähköiset oppimisympäristöt, johon on mahdollista tuoda digitaalista sisältöä SCORM-määrittelyn mukaisina paketteina. Tavoitteena on löytää sellaiset ratkaisut, jotka olisivat lisenssimaksuttomia ja/tai käyttöperusteisesti hinnoiteltuja.

Vierailuni aikana sain osallistua hankkeen ohjausryhmän kokoukseenkin, johon Elias Aarniokin osallistui Turusta päin videoneuvottelun avulla. Paljon löytyi mielenkiintoisia keskustelunaiheita. Kokouksen jälkeen pääsin käymään upouudessa koulussa, jossa oli hienot uudet linux-pääteluokat. Näytti kaikin puolin hyvin käyttökelpoiselta 🙂 Kiitokset kemiläisille!

Mainokset
Kategoria(t): Tampereen OTE. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s